Villa's Jan Thiel

 • _39A1417_2.jpg

  Villa Ibiza 

  Deze fantastische Ibiza Villa is gelegen in de luxe beveiligde villa wijk van Jan Thiel, Vista Royal. In deze villa krijg je het ultieme vakantie gevoel. 
  Vlakbij vindt je de restaurants, de beachclubs, de moderne sportschool The Challenge en v/d Tweel supermarkt.

  4

  4

  Privé zwembad

  Vanaf:

  € 295,- per nacht

 • Chill Out.jpg

  Villa Chill Out 

  Villa Chill Out is een nieuw gebouwde, zeer sfeervolle en stoere beachvilla op slechts 100m van het strand in de luxe beveiligde villa wijk van Jan Thiel, Vista Royal.
  Vlakbij vindt u de restaurants, de beachclubs, de moderne sportschool The Challenge en v/d Tweel supermarkt.

  5

  4

  Privé zwembad

  Vanaf:

  € 275,- per nacht

 • Maris.jpg

  Villa Maris

  Deze romantische sfeervolle villa is goed onderhouden en ligt in de geliefde villawijk Vista Royal op Jan Thiel. De villa is recent volledig opnieuw ingericht door een binnenhuis architect. 

  6

  4

  Privé zwembad

  Vanaf:

  € 225,- per nacht

 • Villa Senang.jpg

  Villa Senang 

  Deze geweldige villa heeft schitterende vergezichten over Jan Thiel, de zoutpannen en de zee. De villa is in juli 2019 opgeleverd dus gloednieuw en ligt op 800 meter van de stranden, de beach clubs, de winkels, de moderne sportschool en Van Den Tweel supermarkt. Hij is zeer sfeervol ingericht.

  6

  4

  Privé zwembad

  Vanaf:

  € 295,- per nacht

 • Nyaman.jpg

  Villa Nyaman 

  Villa Nyaman is een ruime, moderne 5-persoons villa in de luxe beveiligde villa wijk Jan Thiel, Vista Royal. Vlakbij vindt je het strand, de restaurants, de beachclubs, de moderne sportschool The Challenge en Van Den Tweel supermarkt.

  3

  2

  Privé zwembad

  Vanaf:

  € 195,- per nacht

 • Villa Zen.jpg

  Villa Zen

  Deze fantastische net in januari 2019 opgeleverde tropenvilla ligt aan de 'Golden Mile' in de wijk Vista Royal op Jan Thiel Beach. 

  De uitzichten over de Caribische Zee zijn Adembenemend. Vanuit iedere hoek heb je zeezicht.

  6

  6

  Privé zwembad

  Vanaf:

  € 395,- per nacht

 • Villa Bali 

  Villa Bali is gelegen in de wijk Vista Royal in Jan Thiel. De villa ligt op loopafstand van de stranden, de sportschool en de supermarkt.

  6

  5

  Privé zwembad

  Vanaf:

  € 450,- per nacht

 • Mirabel.jpg

  Villa Mirabel

  Villa Mirabel is een nieuw gebouwde villa met werkelijk een prachtig wijds uitzicht en ligt in de luxe beveiligde villa wijk van Jan Thiel, Vista Royal. Vlakbij vindt u de restaurants, de beachclubs, de moderne sportschool The Challenge en v/d Tweel supermarkt.

  6

  6

  Privé zwembad

  Vanaf:

  € 524,- per nacht

 • DJI_0172-kopiëren.jpg

  Villa Baya Gentil 

  Deze schitterende en moderne tropenvilla ligt op een absolute toplocatie aan de Golden Mile van Jan Thiel. Het voorzieningen niveau van de wijk Vista Royal is hoog met haar 10 restaurants/beach clubs, supermarkt Van Den Tweel, winkels en sportschool The Challenge.

  7

  4

  Privé zwembad

  Vanaf:

  € 390,- per nacht

 • Damai.jpg

  Villa Damai

  Villa Damai is gelegen in de wijk Vista Royal in Jan Thiel. De villa ligt op loopafstand van de stranden, de sportschool en de supermarkt. Een gloednieuwe en moderne, onder architectuur gebouwde villa. Het tropische karakter van de woning maakt het geheel extra sfeervol.

  5

  4

  Privé zwembad

  Vanaf:

  € 200,- per nacht

 • Grande Bida.jpg

  Villa Grande Bida

  Villa Royal Bida is een ruime, moderne 12-persoons design villa in de luxe beveiligde villa wijk van Jan Thiel, Vista Royal. Vlakbij vindt u het strand, de restaurants, de beachclubs, de moderne sportschool The Challenge en v/d Tweel supermarkt.

  5

  5

  Privé zwembad

  Vanaf:

  € 325,- per nacht

 • Royal Design.jpg

  Villa Royal Design

  Deze luxe design villa is onderdeel van een exclusief mini resort met 4 villa's. Deze villa's zijn gesitueerd in de luxe beveiligde villawijk Jan Thiel, Vista Royal. 

  Vlakbij vindt je het strand, de restaurants, de beachclubs en Van Den Tweel Supermarkt.

  5

  4

  Privé zwembad

  Vanaf:

  € 310,- per nacht

 • Vita Garden

  Villa Royal Vita Garden

  Deze unieke stijlvolle villa bestaat uit 2 delen welke apart van elkaar verhuurd worden. Voor meer informatie over de penthouse villa, klik hier.

  3

  3

  Privé zwembad

  Vanaf:

  € 325,- per nacht

 • Vita Penthouse

  Villa Royal Vita Penthouse

  Deze unieke stijlvolle villa bestaat uit 2 delen welke apart van elkaar verhuurd worden. Voor meer informatie over de garden villa klik hier.

  De villa is gelegen in de populaire wijk Vista Royal in Jan Thiel aan de 'Golden Mile' Hier bevinden zich de meest luxe villa's van deze wijk.

  3

  3

  Privé zwembad

  Vanaf:

  € 345,- per nacht

 • 30.jpg

  Villa Marbella Siman

  Deze gezellige 6 persoons villa ligt op het beveiligde Marbella Estate in de wijk Jan Thiel. De villa is net volledig gerenoveerd. Er is een compleet nieuwe keuken. 

  3

  2

  Privé zwembad

  Vanaf:

  € 145,- per nacht

 • Royal Cliff.jpg

  Villa Royal Cliff

  Deze nette 8 persoonsvilla heeft een wijds uitzicht en ligt heerlijk op de wind. De villa is gesitueerd in de luxe beveiligde villawijk Jan Thiel, Vista Royal. 

  4

  3

  Privé zwembad

  Vanaf:

  € 200,- per nacht

 • Villa-Liggend.jpg

  Villa Oranye

  Deze huiselijke 6 persoon villa, ligt op het besloten villapark Marbella Estate. Deze wijk ligt in Jan Thiel en is een paar minuten van het Spaanse water vandaag en de Jan Thiel zoutpannen. En dicht bij de supermarkt Van den Tweel, sportschool The Challenge en de restaurants, winkeltjes en niet te vergeten de stranden. 

  3

  2

  Privé zwembad

  Vanaf:

  € 135,- per nacht

Volg ons:

 • Instagram
 • Facebook